Over ons

Kwaliteit geeft altijd het beste resultaat

Wat we ook doen, we doen het met passie

Zo vindt Van Pelt delicatessen haar oorsprong al in 1915. Grootvader Klaas van Pelt was als melkboer een bekend gezicht in Dubbeldam. Zijn zoon Jos van Pelt breidde dit later uit en reed met verschillende paard en wagens door Dordrecht om zijn melk te bezorgen. 

Toen het damplein in Dubbeldam ontwikkeld werd, opende Jos van Pelt, als een van de eerste, zijn winkel aan het damplein, met voornamelijk melk, kaas, eieren en wat vleeswaren in het assortiment

 

Passie en ambacht, dat is waar het al jaren om draait bij van Pelt Delicatessen & Catering.

Van Pelt werd een begrip en in de jaren 70 opende Nico van Pelt, zoon van Jos, een tweede delicatessen winkel in het destijds nieuwe winkelcentrum Sterrenburg.

Al die jaren heeft Nico van Pelt vol passie de familiezaak mogen voortzetten door dagelijks voor zijn klanten klaar te staan. Tot het in de zomer van 2017 tijd werd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Vanaf 2017 staan de nieuwe eigenaren, Bart & Laura, samen met het hele team van Van Pelt weer dagelijks voor u klaar om u te voorzien van heerlijke delicatessen, versproducten en een lekker bakje koffie. 

Alleen de beste kwaliteit

Bij van Pelt delicatessen werken wij uitsluiten met producten van hoge kwaliteit. Van kaas en vleeswaren tot aan heerlijke wijnen. Bij ons bent u dus aan het juiste adres als u alleen voor het allerbeste gaat.

Authentic Tradition

Ambachtelijk + Passie

Our Philosophy

Van Pelt delicatessen
P.A. de Kokplein 116                                 

3318 JW Dordrecht
Winkelcentrum Sterrenburg
078-6182641
06-29912138
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
 • Maandag
  10.00 - 18.00
 • Dinsdag, woensdag
  9.00 –18.00
 • Donderdag
  9.00 - 20.00
 • Vrijdag
  8.30 - 18.00
 • Zaterdag
  8.00 – 17.00